Välkommen till

Pluto

Marknadens bästa kassasystem för restauranger, event-anläggningar, sporthallar och hotell.


Vi kommer att överraska dig om vi får tillfälle att visa våra fantastiska funktioner som gör ditt arbete enklare och snabbare. I Pluto är enkelhet och snabbhet ledord som gör vårt kassasystem mycket enkelt att lära sig, trots avancerade funktioner.  Informationen som sparas i Pluto kan analyseras så att du kan optimera din verksamhet mot ökad lönsamhet.


Just nu vill vi berätta om vår ny betalfunktion som gör det möjligt för dina kunder att betala sin nota med sin smartphone med betal-appen ”SWISH”.


Vi lanserar just nu även vår nya internetbaserade bordsbokningsfunktion som,via din egen hemsida, på ett överlägset sätt sköter dina bordsbokningar. Här har vi lagt in funktioner som överglänser dina största förväntningar.


Ta gärna en titt runt på vår hemsida, men bästa sättet att uppleva vårt unika system är med en demonstration hos oss. Skicka ett email till pluto@plutosystems.se så kontaktar vi dig.


Pluto konstruerades 1990 som en av världens första grafiska kassasystem och blev redan då så uppskattat så vi blev omskriva i ”Apple News” som framtidens system.


Sedan dess har konkurrenter dykt upp på marknaden som kopierat våra funktioner, men vår enastående vilja att hela tiden ligga steget före och överraska med enkla och avancerade lösningar är inte lika lätt att kopiera.


Hos oss får du som kund en mycket personlig relation till oss som ger dig möjlighet att påverka utvecklingen av nya funktioner. De är ju du som kund med dina önskemål som driver oss framåt. Här är inget omöjligt, bara olika svårt.


Vi arbetar tillsammans med kända levarantörer som exempelvis:

Bokföring, Fakturering    För lönehantering

 SWISH:

    För snabb och enkel betalfunktion med smartphones.
Kontokort:

    NETS

    Verifone

    Babs Paylink


Hotelsystem: